From Concept to Creation 

1st November 2018 is a remarkable day for SWO as we had officiated a new environment and new learning concept dedicated to the teachers and school children in SJK (Tamil) Ladang Perhentian Tinggi. SWO is committed and dedicated its effort and time to rebuild, refurbished and revamp the school in order to provide a clean and healthy environment to the teachers and school children. We have unlocked several achievements by:

  1. Sponsored an Ultra Filtration Water System to SJK (T) Ladang Perhentian Tinggi

  2. Transformed an empty landscape into a spacious badminton court for the school children

  3. Transformed moldy landscapes into gardens

  4. Modify the water distribution system in the school

  5. Sponsored a 50' Interactive Board to the school

  6. Re-wire the electrical supply system in the school to minimize the risk of dirty electricity.

  7. Revamp the toilet and washrooms in the school

  8. Revamp the canteen area in the school.

BEFORE & AFTER
WORK

BEFORE

SCHOOL SIGNBOARD

COMPLETED!

COMPLETED!

SWO replaced the old signboard with the new signboard that shows the school logo distinctively. 

AFTER

BEFORE

BADMINTON COURT

COMPLETED!

SWO had transformed an empty unused landscape into a spacious badminton court for the students to encourage the participation of sports activites

AFTER

BEFORE

CONCEPT GARDEN

COMPLETED!

SWO had transformed an empty unused landscape into a spacious badminton court for the students to encourage the participation of sports activites

AFTER

BEFORE

WATER TANK 

COMPLETED!

SWO had repositioned the water tank so as to increase the pressure of the water distribution system as well as improved the quality of the water in the water tank. 

AFTER

BEFORE

CLASSROOM

COMPLETED!

SWO had renovated and repaint the student classroom sponsored by KANSAI PAINT

AFTER

BEFORE

COMPUTER ROOM

COMPLETED!

SWO had revamped the computer room into an interactive learning room, and had also sponsored a 50' SMARTBOARD to the school to upgrade the learning facilities of the school. 

AFTER

BEFORE

ZINC ROOF

COMPLETED!

SWO had replaced the asbestos roof to zinc roof so as to improve the quality of the environment as well as heightened the safety of the teachers and childrens who walks under the roof. 

AFTER

  • Facebook

Science & Wellness Organisation © 

Contact Us

+012 7335575
 732, JALAN RASAH,
SEREMBAN

If you have any queries, please feel free to contact us